• +30 210 959 19 33
 • info@panyeah.gr
 • Δημοσθένους 99, 17672 Καλλιθέα Αττικής
 • Συχνές Ερωτήσεις

  Η γνώση πολλών γλωσσών είναι ένα προσόν το οποίο παγκοσμίως θεωρείται ιδιαίτερα αξιόλογο, χρήσιμο και σημαντικό. Οι περισσότερες πολυεθνικές εταιρείες προσφέρουν θέσεις στις οποίες απαραίτητο και βασικό προσόν είναι η γνώση των γλωσσών που απαιτούν οι εργασίες της εκάστοτε εταιρείας. Επίσης, με κάθε νέα γλώσσα που μαθαίνουμε εμπλουτίζουμε την ζωή μας αλλά και τον εσωτερικό μας κόσμο. Γινόμαστε μέρος του πολιτισμού, της κουλτούρας και του τρόπου ζωής της χώρας που η κάθε γλώσσα αντιπροσωπεύει. Έρευνες έχουν δείξει πως η διαδικασία μάθησης γενικότερα αυξάνει τις διανοητικές μας ικανότητες και εξελίσσει το τρόπο που σκεπτόμαστε. Οι άνθρωποι του σήμερα ταξιδεύουν πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εποχή είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους οπότε το να γνωρίζουμε την γλώσσα του τόπου που επισκεπτόμαστε μπορεί να κάνει αξέχαστη την εμπειρία μας.

  Όλοι οι καθηγητές μας είναι καταξιωμένοι με σπουδές και προϋπηρεσία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Τα ποσοστά επιτυχιών των μαθητών του προσωπικού μας επιβεβαιώνουν τις γνώσεις, την συνέπεια αλλά και την μεταδοτικότητα τους.
  Οι τιμές μας είναι λογικές και προσιτές , όπως επιτάσσει η δυσχερής οικονομική περίοδος που βιώνουμε. Σεβόμαστε τους κόπους σας και την διαθεση σας τα προσφέρετε ότι καλύτερο στα παιδιά σας και σας το προσφέρουμε.
  Όλα τα τμήματα μας είναι ολιγομελή και ομοιογενή με σκοπό να εμβαθύνουμε στις ανάγκες του κάθε μαθητή.
  Η διδασκαλία γίνεται με τη βοήθεια πολυμέσων, διαδραστικού πίνακα και υπολογιστών, αξιοποιώντας δυναμικά κάθε σύγχρονο εργαλείο που θα εκτοξεύσει την επίδοση του παιδιού σας και θα ενισχύσει το ενδιαφέρον του.

  Σε έναν αυξανόμενα απαιτητικό κόσμο ο ελεύθερος χρόνος γονέων και παιδιών θεωρείται πολύτιμο αγαθό. Με το να διαβάζουν τα παιδιά σας καθημερινά στον χώρο μας είστε σίγουροι πως δεν θα πηγαίνουν σχολείο με κενά και πως τον ελεύθερο σας χρόνο θα μπορείτε να τον αφιερώνετε σε άλλες δραστηριότητες αλλά και σε οικογενειακές στιγμές. Σ’ εμάς κάθε μαθητής αποτελεί ξεχωριστό άτομο το οποίο στηρίζουμε συνεχώς σε όλα τα επίπεδα, σε ένα άριστα οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον.

  Η κατάλληλη ηλικία για να έρθει ένα παιδί σε μια πρώτη επαφή με μια ξένη γλώσσα είναι η προσχολική. Όμως η ουσιαστική εκμάθησή της, είναι μετά τη Β΄ Δημοτικού όπου θα γνωρίζει καλά πλέον την μητρική του γλώσσα, και θα έχει έρθει ήδη σε επαφή με κάποια γραμματικά φαινόμενα, και έτσι θα μπορεί να αφομοιώσει και μια ξένη γλώσσα.
  Τα μικρά παιδιά διαθέτουν μια έμφυτη ικανότητα να παράγουν σύνθετους γλωσσικούς συνδυασμούς, μέσα από τον πειραματισμό και το παιχνίδι. Έτσι, όσο περισσότερες γνώσεις έχει αποκτήσει ένα παιδί στα αρχικά στάδια της ζωής του τόσο πιο εύκολα θα κατανοεί μια γλώσσα και στο μέλλον.
  Η νηπιακή και προσχολική ηλικία είναι λοιπόν μια καλή περίοδος για να αρχίσουν να έρχονται σε επαφή με μια ξένη γλώσσα και να τη μαθαίνουν εμπλουτίζοντας το λεξιλόγιό τους με ξένες λέξεις παίζοντας και διασκεδάζοντας. Χωρίς πίεση που ίσως φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.